Kylling woket m/brokkoli, gulrot, minimais, løk og purreløk.
(Chicken woked w/broccoli, carrot, babycorn, onion and leek.)
Allergener: gluten, egg, soya
Kylling woket m/karri, kokosmelk, selleri, ananas, paprika, løk, purreløk og cashewnøtter.
(Chicken woked w/curry, coconutmilk, cellery,pineapple, pepper, onion, leek and cashewnuts.)
Allergener: selleri, nøtter
Beef wooked w/onion, pepper, carrot & cashew nuts.
Served w/noodles.
Rice noodles w/scampi, chicken, peanut, onion, chili & egg.
Scallop & scampi woked w/pepper, garlic, onion, pepper, ginger & cashew nuts.
Served w/noodles.
(2 ass. maki – 16 biter)
Allergener: skalldyr, gluten, sesamfrø, bløtdyr, egg, melk, fisk, soya
(2 biter nigiri sushi og 8 biter maki sushi)
Allergener: skalldyr, gluten, sesmafrø, bløtdyr, egg, melk, fisk, soya
(Tempura, seaweed salat, 3 skiver sashimi, 3 biter nigiri og 8 biter maki sushi)
Allergener: skalldyr, gluten, sesamfrø, bløtdyr, egg melk, soya, fisk
Tempura scampi and fried salmon w/avocado.
Sterk og syrlig thai suppe m/scampi.
(Hot and sour thai soup w/scampi)
Allergener: skalldyr, kokosmelk
Kyllingspyd serveres m/salat og sataysaus.
(Chicken skewers served w/salad and satay sauce)
Allergener: peanøtt
Sprøstekte dumpling m/svinekjøtt og reker. Serveres m/salat og dip.
(Deep-fried dumpling w/pork and shrimps. Served w/salad and satay sauce)
Allergener: gluten, egg, skalldyr
Dampet dumpling m/svinekjøtt og scampi.
(Steamed dumpling w/pork and scampi)
Allergener: gluten, egg, skalldyr
Fersk vietnamesisk vårrull m/scampi, salat og urter. Serveres m/hoisin saus.
(Fresh vietanmese springroll w/scampi, salad and herbs. Served w/hoisin saus)
Allergener: skalldyr, soya, peanøtt
Frityrstekt vårrull fylt m/kylling. Serveres m/salat og søt chilisaus.
(Deep-fried springroll with chicken.)
Allergener: gluten, egg
Steamed bao buns w/chicken or scampi in barbeque sauce.
Allergener: gluten, skalldyr
Grønnsak og scampi tempura.
(Vegetable and scampi tempura.)
Allergener: gluten, skalldyr
Seasalt steamed edamame beans
Kylling woket m/brokkoli, gulrot og minimais.
(Chicken woked w/broccoli, carrot and babycorn.)
Allergener: gluten, egg
Kylling woket m/hvitløk,løk, paprika,purreløk,gulrot og cashewnøtter. Serveres m/nudler.
(Chicken woked w/garlic, onion, pepper, leek, carrot and
cashewnuts. Served w/noodles)
Allergener: gluten, egg, nøtter
Kamskjell og scampi woket m/paprika, hvitløk, løk, purreløk, ingefær, chili og cashewnøtter. Serveres m/nudler.
(Scallop and scampi woked w/pepper, garlic, onion, leek, ginger, chilli and cashewnuts. Served w/noodles.)
Allergener: bløtdyr, skalldyr, gluten, egg, nøtter
Biff woket m/hvitløk, løk, paprika, purreløk, gulrot og cashewnøtter. Serveres m/nudler.
(Beef woked w/garlic, onion, pepper, leek, carrot and cashewnuts. Served w/noodles.)
Allergener: gluten, egg, nøtter
Kylling woket m/karri, kokosmelk, selleri, ananas, paprika, løk, purreløk og cashewnøtter. Serveres m/ris.
(Chicken woked w/curry, coconutmilk, cellery, pineapple, pepper, onion, leek and cashewnuts. Served w/rice.)
Allergener: kokosmelk, nøtter
Scampi, kamskjell og kveite m/ rødløk,sukkererter,paprika og vårløk i en kremet saus av hvitløk,chii,smør og fløte.
(Scampi, scallop and halibut w/red onion,sugar peas,pepper and spring onion in a creamy sauce of garlic,chili,butter and cream.
Allergener: skalldyr, fisk, melk,
Sprøstekt marinert svinekjøtt i barbequesaus m/sukkererter,paprika,løk og purreløk.
(Crispy marinaded pork in Barbeque sauce w/sugar peas,pepper,onion and leek)
Allergener: gluten, soya
Skivet andebryst i teriakisaus m/ rødløk, gulrot, paprika, pakchoi. Serveres m/ris.
(Duck filet in teriakisauce w/red onion, carrot, pepper, pakchoi. Served w/ rice.)
Allergener: soya, gluten,
Scampi, biff og kylling med sukkererter, rødløk, rød/grønn paprika, chili og hvitløk.
(scampi, beef and chicken w/sugar peas red onion, red/green pepper, chili and garlic.)
Allergener: skalldyr,
Risnudler m/scampi, kylling, basilikum, bønnespirer, løk, gressløk, chilli og egg.
(Ricenoodles w/scampi, chicken, basil, beansprouts, onion, chilli and egg.)
Allergener: skalldyr, soya, egg, peanøtt
Biffkjøtt woket m/chilisatay, paprika,gulrot og løk
(Beef woked w/chilli satay, pepper,carot and onion
Allergener:
Kylling woket m/chilisatay, sitrongress, løk og purreløk.
(Chicken woked w/chilli satay, lemongras, onion and leek.)
Allergener. gluten, egg
Vegetarrett med assorterte grønnsaker.
(vegetarian dish w/assorted vegetables.)
(4 biter nigiri laks og 8 biter tempura scampi maki)
Allergener: fisk, skalldyr, bløtdyr, gluten
(4 biter nigiri mix, 3 ass maki 24 biter)
Allergener: fisk, skalldyr, bløtdyr, gluten
(2 ass. maki – 16 biter)
Allergener: fisk, skalldyr, bløtdyr, gluten
(6 biter nigiri, 8 biter maki og 6 skiver sashimi sushi)
Allergener: fisk, skalldyr, bløtdyr, gluten
(12 biter assorterte nigiri sushi)
Allergener: fisk, skalldyr, bløtdyr, gluten
(16 ass skiver sashimi)
Meny for 2 personer inkludert 1 flaske musserende vin
(24 biter maki og 6 biter nigiri sushi og 6 skiver sashimi)
Allergener: fisk, skalldyr, bløtdyr, soya, gluten
For 2 pers, inkludert 1 flaske musserende vin. Golden Tempura maki, Sakura Deluxe maki, edamame, 2x Cyclo Vårrull, 2x Bao Buns m/kylling & scampi.
Allergener: gluten, egg, skalldyr, soya
(8 biter per order)
(Agurk og avocado)
Allergener:
(Kokt scampi med agurk og avokado)
Allergener: egg, skalldyr
(Kamskjell med agurk og avokado)
Allergener: bløtdyr, sesamfrø
(Laks med agurk, vårløk og chilimajones)
Allergener: fisk, sesamfrø, egg
(Tunfisk med agurk, vårløk og chilimajones)
Allergener: fisk, sesamfrø, egg
Kamskjell med agurk, vårløk og chilimajones
Allergener: bløtdyr, sesamfrø, egg
(Laks med agurk og avokado, toppes med flygefisk kaviar)
Allergener: fisk, sesamfrø
(8 biter per ordre)
(Laks, agurk og chilimajones, toppes m/flambert laks, vårløk, tobiko og teriakisaus)
Allergener: fisk, sesamfrø, egg, soya
(Kamskjell, agurk og chilimajones. Toppes m/laks, vårløk, tobiko og teriakisaus)
Allergener: bløtdyr, soya, sesamfrø, egg
(Agurk og avocado, toppes m/assortert fisk)
Allergener: fisk, sesamfrø
(Tempura scampi m/avocado toppes m/jordbær og philadelphia)
Allergener: gluten, skalldyr, egg, melk, sesamfrø
(Kamskjell m/agurk toppes m/flambert kveite, tobico og wasabi majones)
Allergener: bløtdyr, fisk, egg, sesamfrø
(Tempura scampi med agurk, toppes m/avocado og teriakisaus)
Allergener: gluten, skalldyr, soya, sesamfrø
(Fritert scampi m/laks, agurk og avocado)
Allergener: gluten, skalldyr, fisk, soya, sesamfrø
(Fritert scampi m/agurk, toppes m/ tunfisk, avocado, teriakisaus og chili majones)
Allergener: gluten, skalldyr, fisk, soya, egg
(Tempura scampi m/avocado toppes m/mango og philadelphia)
Allergener: gluten, skalldyr, melk, egg
6 biter pr. ordre
Velg mellom laks, and, eller scampi m/ost og avocado, toppet med teriyaki saus.
Allergener: gluten, melk, egg, soya
(Soft shell crab, agurk og avokado)
Allergener: gluten, skalldyr, sesamfrø, soya
(Agurk og andefilét)
Allergener: gluten, soya, sesamfrø
(Laks, philadelphia og vårløk)
Allergener: fisk, melk, sesamfrø
(Grønnsaks tempura m/teriakisaus)
Allergener: gluten, soya
(Sashimi: 3 skiver per order / nigiri: 2 biter per order)
Allergener: bløtdyr
Allergener: skalldyr
Allergener: melk, gluten, peanøtt, mandler
Allergener: melk, gluten
Allergener: melk, gluten
Clubsoda m/limejuice og sukker
(Clubsoda w/limejuice and sugar.)
Premium Ginjo Sake
Lett og fruktig med lang ettersmak.
Krydret og søtlig duft med innslag av plommer. Søtlig og lett frukt på smak med lett tørre tamminer.
Elegant og klassisk riesling med aromaer av tropiske frukter som sitrus, ananas, melon samt grønne epler. Flott balanse mellom syre og restsødme. Suveren som følge til spicy mat fra det asiatiske kjøkken.
Dyp rosa farge. Middels aromtisk duft av kirsebær, vill bringebær, markjordbær og et fint blomsterpreg. Tørr vin med fin friskhet, fruktig stil og en behagelig rund avslutning. En særdeles tiltalende rosevin basert på Montepulciano fra det beste området i Abruzzo.
Søt, lett og fruktig, med hint av eple.
Klar rød farge. Røde bær, mest kirsebær. God saftighet.
Lys ung gul farge. Enkel duft med svake frukttoner.
Søn-Tors : 15.00 – 21.00
Fre : 15.00 : 22.00
Lør : 14.00 : 22.00
(kjøkkenet stenger 30 min før)
Tlf: 55 55 83 55
E-post: phongvo@cyclo.no
Adr: Olav Kyrresgate 28,
5015 Bergen
Følg oss på facebook
No products in the cart.